Art of gift giving / Arta de a darui

For today I have for you 3 styles of embellishing a little paper bag. Please see the pictures and if you have any other questions please write them in the comments down below. The rest of the post will be in Romanian.

Se apropie zilele mele preferate din an si cu aceasta ocazie va propun 3 stiluri diferite in care puteti impacheta micul martisor pe care il aveti pregatit. Pentru aceste pungute mici de cadou am folosit produse DACOart. Daca va plac produsele lor puteti sa ii urmariti si pe facebook.

Pentru o punguta romantica am folosit o punguta din setul de pungi de hartie natur (PG005), abtibilde cu glitter din setul Fagurele pentru ele (AB013) si am facut o floare folosind Hartie de matase pastel (HR916) si o perlucea (AD183).

Pentru o punguta jucausa am folosit o punguta din setul de pungi de hartie natur (PG005), nasturei (AD186) si setul de benzi de hartie Lipeste-ma distractiv (AD209)

Pentru o iubitoare de carti am ales sa decorez o punguta in stil vintage si am folosit  o punguta din setul de pungi de hartie natur (PG005), o bucata de hartie dintr-o carte foarte veche, sfoara din bumbac si dantela. Eu am folosit o dantela din colectia mea de dantele dar gasiti si la cei de la DACO dantele autoadezive pe care le puteti folosi.

Sper ca v-au placut propunerile mele. Duminica minunata sa aveti!

signature

 

Your comments are appreciated

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *